Nyhetsarkiv | Amzungo Volontärresor

Nyhetsarkiv

Louise med elefanter i Agra – Indien

-Här är min reseberättelse-   Jag hade en fantastisk resa till Agra, Indien. Jag har tagit med mig massvis med roliga minnen hem. Innan jag reste var jag självklart lite nervös eftersom...

läs mer

Kunskap & Framtidsmässan 2017

Är du nyfiken på en volontärresa? Den 25-27 november står vi på Kunskap och framtidsmässan på Svenska mässan i Göteborg. Kom förbi och låt dig inspireras av våra tidigare volontärer eller bara slå av en prat med oss. Vi svarar gärna på alla frågor och berättar mer om...

läs mer

Hur startade Amzungo? -Läs GP:s artikel

Göteborgs-Posten uppmärksammar Amzungo Volontärresor och hur det hela började genom att Jenny och Lisa själva gjorde volontärarbete i Zambia och ville ge andra samma upplevelse de själva fått!

läs mer

Rabatt: Sista-minuten i sommar

Goda nyheter för dig som Inte bokat sommarresan än! Nu ger vi sista-minuten-rabatt på samtliga volontärresor under sommaren, först till kvarn!

läs mer

Inspirationskväll i Göteborg 7 september

Har du funderat på volontärarbete utomlands och vill utforska världen? Kom och lär dig mer om hur du kan jobba med djur och barn och bli inspirerad av olika resmål på vår kostnadsfria temakväll i Göteborg!

läs mer

Temakväll om djurprojekt i Göteborg 11 februari

Det är vetenskapligt bevisat att djur får oss att bli gladare, hälsosammare, utvecklar vår empati och ger oss bättre självkänsla. Kom och lär dig hur du går tillväga för att bevara hotade djurarter genom volontärarbete.

läs mer

Afrikakväll i Göteborg 27/1

Vad är det som gör att Afrika aldrig lämnar ens hjärta och man vill tillbaka? Missa inte vår temakväll om Afrika i Göteborg 27 januari kl 18!

läs mer

God Jul & Gott Nytt År

Först och främst, ett stort tack till alla fantastiska volontärer som gett av sin tid och engagemang på våra olika volontärprojekt runtom i världen! Vi vet att ni har spridit mycket glädje och genom era resor har ni stöttat lokala projekt på många olika sätt.

läs mer

Välkommen på Öppet hus i Göteborg 2 dec

Ta chansen och träffa oss under öppet hus i Göteborg onsdagen 25:e november. Du kan droppa in när du vill någon gång mellan kl 15:30 – 19 för att ställa både allmänna undringar och specifika frågor om olika projekt.

läs mer

Höstrabatt på alla våra resor

Är du sugen på att komma bort till värmen och samtidigt göra något bra och utvecklande i höst? Nu ger vi 1000 kr i rabatt på alla våra resor…

läs mer