Efter din volontärresa | Amzungo Volontärresor

Reseguide

Efter resan

Få certifikat

Stärk ditt CV!

Efter avslutad volontärtid får du ett certifikat som visar att du arbetat med till exempel utsatta barn eller djur utomlands och bekräftar ditt mod och engagemang. Certifikatet kan användas i framtiden som bevis för denna merit och erfarenhet när du ska söka jobb.

 

Bli ambassadör

Vill du dela med dig av dina nya erfarenheter? Bli då en ambassadör för Amzungo!

När du har kommit hem från din tid som volontär har du en ryggsäck med dig full av erfarenheter och roliga minnen. Du har med all säkerhet utvecklats som person och öppnat ögonen för hur det ser ut i andra delar av världen. Du har under en tid levt under helt nya förhållanden, i en ny miljö och träffat nya människor du kanske aldrig hade träffat annars.

Som ambassadör hjälper du oss att hjälpa andra få upp ögonen för hur värdefullt det är att åka iväg som volontär. Sprid helt enkelt budskapet vidare till dina vänner och bekanta!

Vill du delta tillsammans med Amzungo på mässor och informationsträffar och prata lite, svara på frågor eller liknande? Då tar vi gladeligen emot en intresseanmälan! Belöning för ditt deltagande får du givetvis.

> Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så kontaktar vi dig för mer information!

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ditt meddelande