Skip to main content

Integritetspolicy

Innehåll

1. Amzungo AB är personuppgiftsansvarig
2. Vilka typer av information samlar vi in?
3. Information från andra källor
4. Hur använder vi informationen?
5. Samtycke till utskick, direktmarknadsföring och fortsatt kontakt
6. Hur länge sparas uppgifterna?
7. Vem kan ta del av uppgifterna?
8. Vi delar viss information inom ramen för samarbete med tredje part
9. Var förvaras uppgifterna?
10. Du har rätt att få veta vilka uppgifter vi har om dig
11. Kontaktuppgifter till Amzungo AB

Denna integritetspolicy innehåller information om hur vi hanterar dina personuppgifter. Vi uppmanar dig att läsa igenom den noggrant innan du samtycker till att vi behandlar dina personuppgifter. Vi på Amzungo Volontärresor hanterar och skyddar din data inom ramen för GDPR.

1. Amzungo AB är personuppgiftsansvarig
Amzungo AB är mycket glada att du valt att kontakta oss och använda våra tjänster, i och med det är vi också personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter.

2. Uppgifter vi samlar in
När du registrerar dig via ett formulär eller besöker vår hemsida kan du bli ombedd att lämna ifrån dig information. Beroende på situation kan vi komma att be om följande personuppgifter:
• Namn
• E-postadress
• Telefonnummer
• Andra uppgifter såsom fritextfrågor eller formulärsvar
• Teknisk data: den URL genom vilket du får åtkomst till våra webbsidor, din IP-adress och användarbeteende, typ av webbläsare, språk och information om identifiering och operativsystem.

3. Information från andra källor
När du samtycker till att vi behandlar dina personuppgifter godkänner du även att vi kan komma registrera annan information om dig som du har lämnat till oss tidigare i andra sammanhang. Är du kund till oss kan vi komma att komplettera dina uppgifter med ytterligare kontaktinformation som du på annat sätt har registrerat.

4. Hur använder vi informationen?
Informationen som du ger ifrån dig används för följande ändamål:
• Sälj- och marknadsföringsaktiviteter i form av direktutskick eller telefonkontakt
• Kundvård och informationsinsatser kring våra produkter
• För att få statistik och underlag kring användarbeteenden för att förbättra vår hemsida och användarupplevelsen av den
• Så att vi kan ge dig en mer personlig upplevelse och leverera erbjudanden och annat innehåll som du kan vara intresserad av

Därför ber vi om dina kontaktuppgifter:
• Svara på förfrågningar
• Skicka efterfrågat material, eller på annat sätt uppfylla det vi åtagit oss i utbyte mot att du skickar in dina uppgifter
• Upprätta och bibehålla en säljdialog
• Skicka information som kan vara av intresse för dig
• Lägga till dig på utskickslistor för nyheter och annat innehåll du själv valt att ta del av

5. Samtycke till utskick, direktmarknadsföring och fortsatt kontakt
När du samtycker till att vi behandlar dina personuppgifter enligt de syften som är angina ovan samtycker du till att:

• Vi behandlar dina personuppgifter enligt denna integritetspolicy
• Vi kan skicka direktmarknadsföring till dig via e-post om våra produkter
• Vi får kontakta dig via e-post eller telefon

Prenumerera på den typ av utskick du själv har valt att tacka ja till. Du kan uppdatera dina prenumerationsinställningar och tacka nej till vidare utskick genom att följa den länk som du hittar längst ner i alla våra utskick, eller genom att kontakta oss direkt.

6. Så länge sparas uppgifterna
Vi behandlar bara personuppgifter så pass länge att vi kan uppfylla syftet för deras insamling, därefter raderar vi data.
Har du en aktiv dialog med oss sparas dina uppgifter i 24 månader från den senaste interaktionen; därefter gallrar vi den data vi har registrerat om dig. En aktiv dialog definieras som att du under de senaste 24 månaderna har interagerat med Amzungo eller representanter från Amzungo AB via telefon, genom att besvara e-post, ladda ner material på webbplatsen eller registrera dig via ett formulär.

Har du samtyckt till behandling av dina personuppgifter i samband med att du tackat ja till regelbundna mejlutskick fortsätter vi behandling av dina personuppgifter till det att du avslutar din prenumeration. Därefter lagrar vi dina personuppgifter i 24 månader innan vi gallrar data.

7. Vem kan ta del av uppgifterna?
Lämnade uppgifter kommer att vara tillgängliga för ett begränsat antal personer inom företaget alternativt den volontär som ska till samma plats som dig om du godkänt att vi får skicka ut detta.

8. Vi delar viss information inom ramen för samarbete med tredje part
Vi säljer inte dina personuppgifter till tredje part. Finns det en pågående sälj- eller kunddialog mellan dig, oss och någon av våra samarbetspartners kan vi komma att dela information om dig i form av:

• Namn
• E-postadress
• Telefonnummer

9. Förvaring av uppgifterna
Uppgifterna kan komma att förvaras åt Amzungo AB:s räkning i en eller flera av följande:

• Servrar
• CRM-system
• Bokföringssystem
• Kommunikationssystem (e-mejl)

10. Du har rätt att få veta vilka uppgifter vi har om dig
Från och med den 25:e maj 2018 börjar den nya dataskyddslagen att gälla. Du har då rätt att få information om vilka uppgifter vi har om dig i form av ett registerutdrag. Du kan även begära att vi rättar felaktiga uppgifter eller raderar information om dig. Du har också rätt att dra tillbaka ditt samtycke för att vi behandlar dina personuppgifter. Drar du tillbaka ditt samtycke kommer vi att ta bort de uppgifter vi har om dig. Observera att radering av dina personuppgifter hos oss kan påverka leveransen av information inom ramen för en kundrelation, samt eventuellt påverka pågående dialoger.

Vill du dra tillbaka ditt samtycke, eller begära registerutdrag, rättning eller radering skickar du en förfrågan till info@amzungo.com

11. Kontaktuppgifter till Amzungo AB
Amzungo AB är personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter. Har du frågor om vår behandling eller önskar komma i kontakt med oss för att utöva dina rättigheter hittar du våra kontaktuppgifter nedan:

Amzungo AB
C/O Framtidens Företag
Vera Sandbergs Allé 5B
411 33 Göteborg

Telefonnummer: 0700 945 700
Organisationsnummer: 556801-2511
E-postadress: info@amzungo.com

Cookie policy

Om cookies på vår webbplats.
På amzungo.se och amzungo.com använder vi oss av cookies för att kunna mäta antalet besökare. Vi använder oss av Googles egna analysverktyg, Google Analytics för att göra detta. Programmet sparar aldrig någon som helst personlig information om dig som besökare när du är på sidan. Skulle du vilja stänga av cookies kan du göra det i din webbläsare. Vill du läsa mer om cookies rekommenderar vi PTS webbplats.

Vad är en cookie?
(från pts.se)
En kaka (cookie) är en liten textfil som en webbplats begär att få spara på besökarens dator. Kakor används på många webbplatser för att ge en besökare tillgång till olika funktioner. Informationen i kakan är möjlig att använda för att följa en användares surfande på webbplatser som använder samma kaka.

Det finns två typer av kakor. Den ena typen sparar en fil under en längre tid på besökarens dator, kakan har då ett utgångsdatum. Den används till exempel vid funktioner som talar om vad som är nytt sedan användaren senast besökte den aktuella webbplatsen. När utgångsdatumet passerats raderas kakan när användaren återkommer till den webbplats som skapade den.

Den andra typen av kakor kallas sessionskakor och saknar utgångsdatum. Under tiden en användare är inne och surfar på en sida, lagras den här kakan temporärt i användarens dators minne exempelvis för att hålla reda på vilket språk denne har valt. Sessionskakor lagras inte under en längre tid på användarens dator, utan försvinner när användaren stänger sin webbläsare.

Sök resa

  • Vi har statlig resegaranti hos Kammarkollefiet