Skip to main content

Pedagogisk ledare sökes till Zanzibar

Vill du jobba som pedagogisk ansvarig på en skola där man ser skolutveckling som en viktig del i deras vision? I så fall är detta en fantastisk chans för dig. På Tamani school är du en ledare som finns med i många delar av verksamheten. Det är en härlig stämning på skolan och i byn som ligger alldeles intill stranden av Indiska Oceanen på ön Zanzibar i Tanzania. Byborna här är väldigt vänliga och du möter många som vill prata en stund. En unik chans att få möjlighet att verka i ett väl fungerande projekt där din insats kommer att göra skillnad. Mottot på skolan lyder; "At Tamani we teach with the heart"

Som pedagogisk ansvarig kommer dina uppgifter vara att säkerställa att alla akademiska aktiviteter inom Tamani Foundation löper smidigt. Du kommer huvudsakligen att verka inom fem områden inom organisationen: grundskolan, barnskolan, vuxenutbildning, volontärer och en administrativ del. Att lyckas inom dessa områden är avgörande för skolans framtida utveckling och för skolans personal.
 
Som pedagogisk ansvarig bör du ha en bakgrund som tidigare ansvarig i en pedagogisk miljö och en besitta en stark initiativförmåga. Du bör även ha erfarenhet som lärare inom förskola, grund-eller gymnasieskola. Ställningen kommer att rapportera direkt till stiftelsens chef. 

•    Startdatum: januari 2019
•    Arbetstid: måndag – fredag Kl.08:00 - 16:30
•    Skolans förhållanden 2019: 17 lärare, 171 students, 8 klasser (2 Nursery 4-6 år, 6 Primary, Grade 1 -5, 6-14år)
•    Lön: enligt överenskommelse
•    Löneförmåner: bostad (ett eget rum med egen toalett och dusch i skolans volontärhus) alldeles bredvid skolan. 
•    Tillkommer: kostnader för visum, arbetstillstånd, resor & måltider 

Kontakta oss på info@amzungo.com vid intresse & för mer information samt utförlig arbetsbeskrivning.

Sök resa

  • Vi har statlig resegaranti hos Kammarkollefiet